3 Şubat 2010 Çarşamba

güneş ışığı ve yaratıcı blog ödülleri

efendim uzunca bir zamandır birşey yazmadım... ve blog takip edemedim...ve  de iki tane ayrı ayrı ödülüm vardı ne teşekkür yazısı yazabildim ne yerine getirebildim özür dilerim:/.. bir hafta boyunca hızlandırma vardı ve nihayet bu haftam tatil.. işler biriktiği için pek nete de giremedim uzun soluklu..
şimdi efenim öncelikle sevgili bekriyamın ve esercenin güneş ışığı ödülü vardı...
içimi ısttığınız için çook teşekkür ederim... hala kar vae soğuk var...güneşe hasret bu günlerde yüzümü güldürdünüz için sağolun iyiki varsınız diyorum hep ve yeniden...


sonracığımaaa... sevgili "gece sorgulamarı" ve "bir martı olsam" bloglarına teşekkür ederim beni layık gördüğünüz  için geç kaldım biliyorum kusura bakmayın...bir de ben link belirtme özürlü olduğum için tırnakla idare ediverin:)

kendim hakkında 7 ilginç şey yazmam gerekiyormuş..hmm var da ilgiç mi ya da aklıma gelir mi o ayrı...
şöyle ki;

1. aynı dönemde bir kaç kitap okumayı çok severim şiir roman deneme filan ya da hepsi aynı da olabilir ama farklı zamanlarda canım hangisini çekerse gece gündüz sabah farklı şeyler okurum.

2.ben mutfakta ya da lavobada böyle işlenirken bir şey yaparken araya birisi girerse sinir olurum tırnaklayasım gelir çok gıcık olurum.

3. bir şey bilmeyen, bildiğini zanneden, ahkam kesmeye çalışan içi boş birisine kesinlikle dayananam tahammül edemem orda bitirir giderim.

4.alçakgönüllü olmayan ya da olanları gerçekten öyle zanneden insanlardan hoşlanmam. bir hocamız şöyle demişti üniversitede: " fazla alçakgönüllü olmayın öyle zannederler,gerçek sanırlar" diye hakketen öyle.

5.bazen çok gereksiz luzümsüz şeyleri dert edinebilirim. durmadan düşünür kafayı yerim.

6.onca soğukta bile bere atkı takmayı sevmem ama yazda baharda şalsız fularsız çıkmam.bayılırım ince ince üfül üfül şeylere.

7.vapura,denize,kayığa,gemiye,takaya karşı her türlü denizli hareketli şeylere acayip bir hayranlığım var sebebi yok.

8.kendimi mutsuz ve çok kötü hissettiğim zamanlarda bir kitapçıya hatta sahafa giderim saatlerce çıkmam.. dokunurum,koklarım, karıştırırım, içimden konuşurum,kimini severim( takıntılık galiba) paramın yettiğince gönlümce kitap alır çıkarım..dünyanın en mutlu insanı olurum işte o an.... laf aramızda çok özledim yahu...

birşey diyeceğim kurallara aykırı  ama  okuduğum tüm bloglara gitsin diyeceğim çünkü bence yazmak çizmek çekmek her türlü blog olayı bana göre yaratıcılıktır.. belki dereceleri vardır tabi ama yazmak... başlı başına özgürlük hareketidir. yaratıcılıktır o yüzden tek tek saymıyorum...

6 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

:) süper keyifli 7 madde olmuş bi kitap sana sözüm olsun :)

mor kedi dedi ki...

:) teşekkür ederim canım...
yee yee yuppi yupiii yeeaa:)

beenmaya dedi ki...

8.madde tam benlik :)))

mor kedi dedi ki...

:)hehe...

iyi de ben neden 8 madde yazmışım ki farkında bile değilim sen deyince farkettim:)

Unknown dedi ki...

hayırlı olsun ödülleriniz

mor kedi dedi ki...

teşekkürlerr....